Свиняча рулька на вечерю – краще за страву для чоловіка немає

Для гурмана свинина ребриста – справжнє насолодження. Розумієш, м’ясо тут соковите, ніжне і ароматне. І готувати ребристу свинину можна не однією сотнею зовсім різних способів. Наприклад, німці, які обожнюють свинину, зазвичай варять цю частину свинячої карколової в пиві, а потім подають на стіл з квашеною капустою. За бажанням ребристу свинину можна смажити, варити, запікати, коптити або навіть приготувати з неї рулет. Словом, той, хто вирішив спробувати всі страви з реберця, буде зайнятий цим не один рік!

roast pork knuckle with rosemary, pepper, garlic, mustard and spices

© Depositphotos

Свинина ребриста – розкішний і смачний вечерю

Єдина складність

Якщо гурмани обожнюють ласувати свининою ребристою, то кулінари не занадто люблять її готувати. Наприклад, гідне приготування реберець за німецькими традиціями – справжнє виклик для господині. Тому сьогодні ми пропонуємо тобі не ускладнювати ситуацію і приготувати класичне “швидке” запечене реберце. Переконуємо, домашні будуть в захваті!

© Depositphotos

Інгредієнти

1 кг свинячого реберця
2 ст. ложки рослинної олії
кілька склянок води
4 зубки часнику
паприка
сіль за смаком
перець за смаком
спеції за смаком

Smoked ham hock cooked. Fall-off-the-bone crock pot ham on wooden plate.

© Depositphotos

Приготування

Часник, очищений від шкірки, пропустіть через прес, потім змішайте в окремому посуді зі спеціями і паприкою, підсоліть і поперчіть за смаком. Це буде наш маринад.

© Depositphotos

Ребра промийте під холодною водою і добре обсушіть. На шкірці робіть надрізи, які утворюють чергу квадратів. Тепер належним чином натріть ребра часниковим маринадом, зверху і в надрізах. Залиште маринувати протягом півгодини.

Roasted pork knuckle with oven baked potato

© Depositphotos

Покладіть мариновані ребра на підсмажену рослинною олією пательню шкіркою догори. Залійте ребра водою, не заливаючи шкірку, і запікайте годину в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Час від часу поливайте м’ясо рідиною з пательні, щоб воно не пересохло.

© Depositphotos

Коли ребра стануть м’якими, а м’ясо легко відділяється від кістки, запікайте їх ще чверть години при температурі 220 градусів. Закінчуйте, коли шкірка стане хрусткою.

Справа зроблена, соковиті свинячі ребра майже готові. Після видалення м’яса з духовки дайте йому 10 хвилин простояти під фольгою. Смачного!

Оцінити матеріал
Вікторія

Мене звати Вікторія, я засновниця цього блогу. Дуже сподіваюсь, що кожен знайде трохи цікавого тут. Для мене це маленьке хобі - писати та ділитися з вами.

Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Свиняча рулька на вечерю – краще за страву для чоловіка немає
Полунично-банановий смузі за 3 хвилини