Цей рецепт сендвіча на сніданок, який можна приготувати заздалегідь, є НАЙКРАЩИМ способом почати ваш день! Наповнений овочами, яйцями та сиром, він ситний та смачний.

Якщо ви починаєте свій день з сендвіча на сніданок, який виглядає так (дивіться вище), ви ЗНАЄТЕ, що це буде хороший день.
І найкраще в цьому те, що вам насправді не потрібно готувати цей сендвіч в день, коли ви плануєте його з’їсти. Ні, цей рецепт сендвіча на сніданок ідеально підходить для заморожування, тому ви можете зібрати тижневу норму сендвічів на вихідних і насолоджуватися ними весь тиждень. На мою думку, це одне з найкращих речей, які ви можете зробити для свого майбутнього «я». Сісти за стіл з підсмаженою англійською маффіною, змащеною трав’яним козячим сиром і вкладеною овочами, гострим соусом та омлетом із шпинату — справжня насолода в будь-який ранок, тим більше в зайнятий будній день. Спробуйте приготувати цей рецепт сендвіча на сніданок — або ще краще, приготуйте його наперед — і я обіцяю, ви не будете розчаровані.

Що входить до цього рецепту сендвіча на сніданок? Одним з основних компонентів цього рецепту сендвіча на сніданок є кремова паста з козячого сиру з травами.
Вона зроблена зкозячого сиру, щавлю, часнику, цибульного порошку, оливкової олії, та солі,та нагадує крем-сир зі щавлем, хоча козячий сир надає йому трохи більшої складності та пікантності.
Вона зроблена з козячого сиру, щавлю, часнику, цибульного порошку, оливкової олії, та солі, та нагадує крем-сир зі щавлем, хоча козячий сир надає йому трохи більшої складності та пікантності.

Мені подобається, що його дуже легко приготувати. Просто додайте всі інгредієнти до невеликої миски та перемішайте!

Наступний важливий елемент — омлет із шпинату.
Його можна приготувати, обсмаживши шпинат на антипригарній сковороді, а потім вливши збиті яйця. Готуйте яйця на середньо-низькому вогні, не перемішуючи, поки вони не почнуть застигати. Потім проведіть лопаткою навколо країв омлету та дайте деякій кількості сирого яйця зверху омлету стекти до країв сковороди. Повторюйте, поки омлет майже не застигне.

Потім складіть його втроє. Рецепт розрахований на достатньо великий омлет, щоб наповнити чотири сендвічі на сніданок, тому коли омлет буде готовий, наріжте його поперек на чотири частини.

На цьому етапі ви готові зібрати сендвічі на сніданок! Щедро змастіть кожну половину підсмаженого англійського маффіна кремовим козячим сиром з щавлем.
Додайте зверху омлет, за ним покладіть:
- скибочку помідора,
- авокадо,
- червону цибулю,
- та мікрозелень.
Інші топінги, які тут будуть чудово доповнювати? Маринована червона цибуля і мариновані халапеньйос були б відмінним вибором. Також ви можете замінити козячий сир на скибочку чеддеру, або наповнити сендвіч тушкованою зеленню та м’якими яйцями-брамбл або яйцем-яйцем замість омлету. (Але, ймовірно, краще залишитися при омлеті, якщо ви хочете приготувати цей рецепт на кілька днів!)
