Як швидко і просто приготувати «ледачу» версію «Оселедці під шубою»

За популярністю легендарного салату “Селедка під шубою” можна було б конкурувати навіть з салатом “Олів’є”. Проте, головний новорічний салат в пострадянському просторі, як правило, все ж виявляється більш приємним для господинь, оскільки він вимагає від них менше зусиль. На щастя, існує рецепт, завдяки якому “Шубу” можна зробити набагато швидше. “Ледача” “Селедка під шубою” – ідеальний салат для досвідчених господинь, які цінують свій час і сили.

“Ледача” “Селедка під шубою” – швидко, просто, смачно

© Depositphotos

Ніяких проблем

Коли я вперше готувала цей варіант “Шуби”, то боялася, що відсутність звичних процедур погіршить смакові якості салату. Але не тут-то було! Навіть в плані зовнішнього вигляду “ледача” “Селедка під шубою” практично не відрізняється від своєї класичної версії. І часу заощаджується вдосталь. Самі позитивні моменти!

© Depositphotos

Інгредієнти:

  1. 1 селедка
  2. 1 картоплина
  3. 1 свекла
  4. 1 морква
  5. 1 луковина
  6. 2 курячих яйця
  7. 2-3 ст. ложки майонезу

© Depositphotos

Приготування:

1. Спочатку відваріть всі вищезазначені продукти, крім селедки. Курячі яйця після цього почистіть і дрібно наріжте. Луковину також дрібно наріжте і відправте в ту саму посудину.

© Depositphotos

2. Овочі для салату відваріть, дрібно наріжте і змішайте. Після цього додайте їх до трохи простоявшого луку і яєць.

© Depositphotos

3. Тепер дрібно наріжте селедкове філе і додайте до всіх вищезазначених інгредієнтів. Заправте салат майонезом, добре перемішайте, за бажанням прикрасьте зверху зеленню.

© Depositphotos

От і все, “ледача” “Селедка під шубою” готова! Беру парі, ця версія відомого салату сподобається вам не менше, ніж класична. Смачного!

Оцінити матеріал
Вікторія

Мене звати Вікторія, я засновниця цього блогу. Дуже сподіваюсь, що кожен знайде трохи цікавого тут. Для мене це маленьке хобі - писати та ділитися з вами.

Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як швидко і просто приготувати «ледачу» версію «Оселедці під шубою»
Чому яйця не можна варити довго (не більше 12 хвилин)