За популярністю легендарного салату “Селедка під шубою” можна було б конкурувати навіть з салатом “Олів’є”. Проте, головний новорічний салат в пострадянському просторі, як правило, все ж виявляється більш приємним для господинь, оскільки він вимагає від них менше зусиль. На щастя, існує рецепт, завдяки якому “Шубу” можна зробити набагато швидше. “Ледача” “Селедка під шубою” – ідеальний салат для досвідчених господинь, які цінують свій час і сили.
“Ледача” “Селедка під шубою” – швидко, просто, смачно

Ніяких проблем
Коли я вперше готувала цей варіант “Шуби”, то боялася, що відсутність звичних процедур погіршить смакові якості салату. Але не тут-то було! Навіть в плані зовнішнього вигляду “ледача” “Селедка під шубою” практично не відрізняється від своєї класичної версії. І часу заощаджується вдосталь. Самі позитивні моменти!

Інгредієнти:
- 1 селедка
- 1 картоплина
- 1 свекла
- 1 морква
- 1 луковина
- 2 курячих яйця
- 2-3 ст. ложки майонезу

Приготування:
1. Спочатку відваріть всі вищезазначені продукти, крім селедки. Курячі яйця після цього почистіть і дрібно наріжте. Луковину також дрібно наріжте і відправте в ту саму посудину.

2. Овочі для салату відваріть, дрібно наріжте і змішайте. Після цього додайте їх до трохи простоявшого луку і яєць.

3. Тепер дрібно наріжте селедкове філе і додайте до всіх вищезазначених інгредієнтів. Заправте салат майонезом, добре перемішайте, за бажанням прикрасьте зверху зеленню.

От і все, “ледача” “Селедка під шубою” готова! Беру парі, ця версія відомого салату сподобається вам не менше, ніж класична. Смачного!