Найсмачніше м’ясо на новорічний стіл. Перевірений рецепт канадського шеф-кухаря

Якщо вірити досвідченим господиням, то принаймні одне м’ясне блюдо обов’язково повинно бути на новорічному столі. У передвишенні 2024 року це особливо важливо, адже символом надходящих 366 днів є дракон. Тому я хочу поділитися з вами перевіреним канадським рецептом свинячих реберець в духовці, яке припаде до смаку всім ваших гостям.

© Depositphotos

Що знадобиться:

  • 1,2 кг свинячих реберець;
  • 100 мл кетчупу;
  • 100 г яблучного пюре;
  • 2 ст. ложки коричневого цукру;
  • 4 ст. ложки соєвого соусу;
  • 0,5 ч. ложки сушеного часнику;
  • 0,5 ч. ложки солодкої паприки;
  • 0,5 ч. ложки кориці;
  • 0,5 ч. ложки чорного перцю;
  • Половина лимона.

© Depositphotos

Приготування:

  1. У окремій посудині змішайте яблучне пюре, кетчуп, коричневий цукор. Потім додайте соєвий соус і сік половини лимона. Після цього присоліть суміш сушеним часником, солодкою паприкою, корицею і чорним перцем. Добре перемішайте маринад.

© Depositphotos

2. Залійте свинячі реберця приготовленим маринадом і залиште їх маринуватися принаймні півгодини, а краще годину, щоб м’ясо насичувалось смаком.

© Depositphotos

3. Після маринування вийміть реберця на протвінь, закрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 50 хвилин.

© Depositphotos

4. Після цього зніміть фольгу і, якщо навколо реберець нагромадилася зайва рідина, обережно її злійте.

© Depositphotos

5. Ще раз полийте реберця маринадом і відправте їх в духовку ще на 40 хвилин. Кожні 10 хвилин виймайте реберця, щоб полити зверху маринадом.

Ось і все, свинячі реберця в духовці за канадським рецептом готові. Впевнена, що вони сподобаються і вашим гостям. Смачного!

Оцінити матеріал
Вікторія

Мене звати Вікторія, я засновниця цього блогу. Дуже сподіваюсь, що кожен знайде трохи цікавого тут. Для мене це маленьке хобі - писати та ділитися з вами.

Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найсмачніше м’ясо на новорічний стіл. Перевірений рецепт канадського шеф-кухаря
Одинокий пес у дороги: история о предательстве и спасении